Ряжанка - є одним з важливих продуктів харчування людини, вносячи різноманітність у харчування, підвищуючи поживність і смакові якості нашої їжі. Ряжанка покращує травлення, регулюючи роботу шлунку і кишечника, посилює всмоктування поживних речовин, пригнічує гнильні процеси в кишечнику, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, підвищує життєвий тонус. Завдяки тому, що ряжанка здатна відновити баланс у шлунку, її корисно пити після переїдання "важкою" їжею. Мало того, в ній міститься цілий комплекс біологічно активних елементів, таких як вільні амінокислоти, ферменти, антибіотичні речовини, які є результатом життєдіяльності молочнокислих бактерій. Крім того, ряжанка має здатність чудово тамувати спрагу. Тому вона може стати рівноцінною альтернативою воді в спекотну пору року.
Жирність | 2,5% | 4% | 2,5% | 4% |
Вага одиниці | 750 г. | 450 / 900 г. | 200 г. | 450 г. |
Термін реалізації | 10 діб | 14 діб | 14 діб | 14 діб |
Кількість в груп. упаковці | 6 шт. | 6 шт. | 6 шт. | 30 шт. |