Пятница, 26.04.2024, 01:14
Ряжанка

Ряжанка - є одним з важливих продуктів харчування людини, вносячи різноманітність у харчування, підвищуючи поживність і смакові якості нашої їжі. Ряжанка покращує травлення, регулюючи роботу шлунку і кишечника, посилює всмоктування поживних речовин, пригнічує гнильні процеси в кишечнику, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, підвищує життєвий тонус. Завдяки тому, що ряжанка здатна відновити баланс у шлунку, її корисно пити після переїдання "важкою" їжею. Мало того, в ній міститься цілий комплекс біологічно активних елементів, таких як вільні амінокислоти, ферменти, антибіотичні речовини, які є результатом життєдіяльності молочнокислих бактерій. Крім того, ряжанка має здатність чудово тамувати спрагу. Тому вона може стати рівноцінною альтернативою воді в спекотну пору року.

         
Жирність  2,5% 4% 2,5% 4%
Вага одиниці  750 г. 450 / 900 г. 200 г. 450 г.
Термін реалізації  10 діб 14 діб 14 діб 14 діб
Кількість в груп. упаковці  6 шт. 6 шт. 6 шт. 30 шт.
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru