Пятница, 19.04.2024, 13:18

Масло

Одним з найбільш споживаних продуктів харчування є вершкове масло. Його харчова цінність обумовлена головним чином вмістом у ньому молочного жиру, який поповнює енергетичні втрати організму людини і є складовою частиною клітин багатьох тканин організму, в тому числі і нервових. Вершкове масло не тільки поживне, але і корисне для шкіри, волосся, зору, кісткової і м'язової тканини, оскільки містить комплекс вітамінів, фосфоліпіди і незамінні амінокислоти, які мають антисклеротичну дію, відіграють важливу роль у нормалізації вуглеводно-жирового і холестерину обміну.

       
Жирність 73% 73% 73%
Вага одиниці 100 г. 200 г. 500 г. 
Термін реалізації 35 діб 35 діб 35 діб
Кількість в груп. упаковці 18 шт. 20 шт. 16 шт.
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru