Масло
Одним з найбільш споживаних продуктів харчування є вершкове масло. Його харчова цінність обумовлена головним чином вмістом у ньому молочного жиру, який поповнює енергетичні втрати організму людини і є складовою частиною клітин багатьох тканин організму, в тому числі і нервових. Вершкове масло не тільки поживне, але і корисне для шкіри, волосся, зору, кісткової і м'язової тканини, оскільки містить комплекс вітамінів, фосфоліпіди і незамінні амінокислоти, які мають антисклеротичну дію, відіграють важливу роль у нормалізації вуглеводно-жирового і холестерину обміну.
Жирність | 73% | 73% | 73% |
Вага одиниці | 100 г. | 200 г. | 500 г. |
Термін реалізації | 35 діб | 35 діб | 35 діб |
Кількість в груп. упаковці | 18 шт. | 20 шт. | 16 шт. |