Понедельник, 29.04.2024, 13:44

Сметана

Сметана має високі харчові і дієтичні якості. Біологічна цінність сметани, обумовлена наявністю в ній всіх складових компонентів молока, таких як білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни A, E, C, B2, B12, PP та інші. Молочнокисла мікрофлора, внесена із закваскою, сприяє хорошому і швидкому засвоєнню в організмі, як самої сметани, так і інших немолочних продуктів, які ми їмо з сметаною. Серед кисломолочних продуктів сметана виділяється підвищеною калорійністю, будучи при цьому дієтичним продуктом. Сметана використовується в лікувальній кулінарії, дієтологи її вводять навіть в найсуворіші дієти. Вона особливо корисна людям, страждаючим недокрів'ям, при виснаженні, депресії, поганому травленні, і навіть при поганому настрої.
       
Жирність 25% 15%, 21%, 25% 21%
Вага одиниці 350 / 500 г. 400 г. 200/320 г.
Термін реалізації 10 діб 15/14 діб 14 діб
Кількість в груп. упаковці 6 шт. 30 шт. 12 шт.
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru